iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 14 oktober 2014

Vandaag op iCulture alles over Apple's evenement 16 oktober, Skype Qik, een artikel geschreven met de dicteerfunctie van iOS 8 en meer.

iPad Pro Curved concept 1Het is vaste prik hier op iCulture: om 22:00 uur zetten we nog eens alle gebeurtenissen van de dag op een rij, zodat je in één oogopslag ziet welke belangrijke artikelen je wellicht hebt gemist. Met vandaag onder andere een uitgebreid overzicht met onze verwachtingen voor Apple’s evenement op 16 oktober. Maar we keken ook naar Skype’s nieuwe app Skype Qik en zochten de beste hardloop-apps op. En we schreven zelfs een artikel met de dicteerfunctie van iOS 8.

iCulture

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • iCulture Deals is vandaag weer gevuld met goedkope apps, games en andere koopjes.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Weer widgets ios 8 WeatherPro

  • Deze allesomvattende verkeer-app van de ANWB heeft een verbeterde routeplanner voor de auto en het OV. Je ziet nu ook de reisafstand en krijgt advies over goedkoper parkeren. Het overzicht van je routes werd aangepast en ook daar krijg je nu advies over het OV en ANWB Samenrijden. De parkeertarieven zijn duidelijker gepresenteerd en je kan je kenteken er makkelijker veranderen.
  • De voetbalstandenapp van onze voorkeur biedt nu een widget met scores van wedstrijden in de competities die je volgt. De interface werd daarnaast geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
  • Een van de meest omvangrijke fotobewerkers op de iPhone laat nu onder andere de ISO-waarde en sluitertijd van je foto zien. Daarnaast biedt de app meer nauwkeurigheid met focus en exposure.
  • ProCam 2 was een van de eerste apps met geavanceerde camerafuncties als ISO, sluitertijd en witbalans, maar wij waren niet de enige die de app niet heel intuïtief vonden. Daarom werden de instellingen totaal overhoop gegooid. Maar euh… tien punten voor diegene die ziet waar de geavanceerde functies in te stellen zijn.
  • (afgebeeld) Iets anders waar we niet helemaal tevreden over waren, was het gebrek aan accuratesse bij de weerwidget in WeatherPro. Die moet verbeterd zijn na de laatste update.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2014, 22:13
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.