iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 1 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 1 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen hoop nieuws vandaag op iCulture. Zo lees je over een erg vervelend probleem met de laatste versie van WhatsApp, waardoor je iPhone in no-time vol staat. Ook is er een nieuwe functie voor beheerders ontdekt in iOS 9.3 en natuurlijk bespreken we vandaag ook weer de nieuwste apps en updates. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Nieuws

Apps & accessoires

  • Transmission is een BitTorrent-app die al enige jaren mee gaat. De app heeft nu naar bijna twee jaar een update gekregen.
  • Je verjaardag vieren met Snapchat, het kan nu met een exclusieve filter. En nog meer goed nieuws voor Snapchat, wat de app evenaart inmiddels Facebook-aantallen.
  • Een erg vervelend probleem bij WhatsApp: de laatste update zorgt ervoor dat je iPhone overvol raakt, waardoor er geen ruimte meer beschikbaar is voor allerlei apps.
  • Dit waren de populairste apps op iOS en de Apple TV van week 8 van 2016.
  • Het is weer maart, dus dat betekent dat de belastingaangifte weer voor de deur staat. Ook dit jaar kun je dat weer doen met een nieuwe app, maar alleen als al je gegevens al goed ingevoerd zijn.
  • De Lylo is een slimme router die verschillende slimme apparaten in huis met elkaar koppelt.
  • Gebruik je verschillende chatdiensten, dan is Franz het proberen waard. Deze Mac-app combineert verschillende chatdiensten zoals WhatsApp, Telegram en Skype in één app.

iCulture Deals

Meer vandaag

Shazam Encore is Shazam zonder advertenties.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Pathé Thuis (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 13.0+) - Pathé Thuis is een nieuwe app en werkt voorlopig alleen op de iPhone. Binnenkort universeel met iPad-ondersteuning.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Synchroniseer nu al jouw herkende muziek door een Shazam-account aan te maken in Shazam Encore.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.