iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 10 juni 2015

Vandaag in iCulture Vandaag: We zijn nog lang niet klaar met WWDC-content en vergelijken ook de populairste muziekdiensten met elkaar.

iCulture Vandaag logoOok vandaag weer genoeg achtergrondinformatie over de zaken die Apple tijdens WWDC aankondigde. Zo kijken we naar de nieuwe pincode van iOS 9, de Notities-app en vergelijken we de populairste muziekdiensten met elkaar in een nieuwe ‘iCulture vergelijkt’. Wordt het voor jou Apple Music, Tidal, Qobuz of blijf je toch bij publieksfavoriet Spotify.

Nieuws

Tips en uitleg

iCulture Deals

Meer vandaag

Doodle-Draw-For-MessengerDeze apps en updates waren te leuk om aan ons voorbij te laten gaan:

  • Peggle Blast (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - 15 nieuwe levels om je doorheen te knallen met Peggle balletjes.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Verwijder nu alle bestanden van alle apparaten, zonder dat ze gesynced zijn met je mobiele apparaat.
  • Reclamefolder (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Zoek op losse producten in folders. Deze functie zit nog wel in de betafase.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Doodle Draw for Messenger is de eerste game voor Facebook Messenger.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.