iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: nieuwe iPhone-kleuren, welke kies jij? [poll]

iCulture peilt: welke kleuren voor de nieuwe iPhone heb jij op het oog? Alle kleuren van de iPhone 5S en iPhone 5C lijken inmiddels gelekt.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

geel wit blauw iphone 5cOp 10 september zal Apple naar alle verwachting de iPhone 5S en iPhone 5C aankondigen. Hoewel er nog niets officieel bekend is over deze nieuwe iPhones, zijn er wel veel foto’s van vermeende onderdelen gelekt. Afgelopen weekend kwamen er nog meerdere verpakkingsfoto’s voorbij, die wel eens het volledige kleuraanbod van de iPhone 5C kunnen verklappen. Bovendien konden we in eerdere foto’s ook al de iPhone 5S in het goud en grijs spotten, naast het gebruikelijke zwart en wit zoals we die voor de huidige iPhone 5 kennen. Wij zijn daarom ontzettend benieuwd: welke kleur iPhone 5S of iPhone 5C ben jij van plan te kopen?

iPhone 5C: wit, blauw, geel, rood en groen

Volgens alle gelekte foto’s zal de iPhone 5C worden aangeboden in de kleuren blauw, wit, rood (roze), groen en geel. Het lijkt er niet op dat Apple voor de iPhone 5C een zwart model zal aankondigen. De kleuren waren ook te zien in de gelekte verpakkingsfoto’s van afgelopen weekend.


Poll niet zichtbaar/bruikbaar? Gebruik deze directe link.

Hieronder vind je alle nieuwe iPhone 5C-varianten op een rij. Deze foto’s zijn onder andere afkomstig van Sonny Dickson.

iPhone 5C blauw
iPhone 5C witiPhone 5C geel
iPhone 5C roodiPhone 5C groen

iPhone 5S: zwart, wit, goud en grijs

De iPhone 5S zal volgens de laatste geruchten in vier kleuren op de markt komen: het gebruikelijke zwart en wit, en daarnaast champagne (goud) en grafiet (grijs/slate).


Poll niet zichtbaar? Gebruik deze directe link.

De twee nieuwe kleuren zie je in onderstaande afbeeldingen.

iPhone 5S champagne (goud)
iPhone 5S grafiet (grijs)

Iedere dag een iPhone-poll

We gaan de komende dagen iedere dag vragen wat jij als iCulture-lezer verwacht van de aankondigingen op 10 september. Daarbij gaat het – zoals vandaag – bijvoorbeeld om de favoriete kleuren van de iCulture-community van de iPhone 5S en iPhone 5C. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer zaken waar we jullie mening over willen weten, bijvoorbeeld of we een vingerafdrukscanner gaan zien in een van de modellen. Elke ochtend plaatsen we – met uitzondering van vandaag – om 10:00 uur een verse poll en elke avond om 20:30 uur lees je de uitslag van de peiling van die dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 17:35
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen apollo, iculture peilt, iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.