iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Weekend: roze iPhone 5C, Plants vs. Zombies 2 en meer

Dit weekend kwamen een roze iPhone 5C en de bijgeleverde accessoires boven water en bleek hoe succesvol Plants vs. Zombies 2 is.

iPhone-5C-FinalIedere maandag bespreken we alles dat je het afgelopen weekend op iCulture hebt gemist nog eens rustig in iCulture Weekend. Zo hoef je niet de vele artikelen één voor één langs om te zien wat je wellicht hebt gemist. Zoals we inmiddels gewend zijn, is er dagelijks nieuws over de nieuwe iPhones. Zo waren er accessoires te zien die standaard bij de iPhone 5C worden geleverd en kwamen we ook een roze iPhone 5C tegen. Daarnaast was er natuurlijk genoeg nieuws over apps.

Vakantie is echt voorbij: een overzicht

vakantiespecial foto video spotlightWe hebben er de afgelopen periode veel tijd in gestoken: de iCulture Vakantiespecial. Omdat iedereen in Nederland inmiddels weer naar school en aan het werk is, kwam ook deze serie ten einde. We publiceerden nog één keer een overzicht waarin we alle categorieën met de 80 bijbehorende artikelen aan bod komen. Veel artikelen zijn natuurlijk ook buiten het vakantieseizoen goed te gebruiken. Alle links zijn te vinden in het grote Dossier iPhone en iPad op vakantie.

Nieuws

AppEvent-app krijgt nieuwe insteek

appevent-appDe nieuwe app van AppEvent heeft een andere insteek gekregen. In plaats van twee keer per jaar een kortingsactie te organiseren, houdt het de gebruik constant op de hoogte van koopjes. Om de de app sneller goedgekeurd te krijgen, biedt de app nu ook nieuwsberichten. Vandaag begint AppEvent met een Back to school-actie, waarbij je zes dagen lang een gratis app kunt downloaden die te maken heeft met school, studie of algemene ontwikkeling. De app is geheel vernieuwd en inmiddels verkrijgbaar in de App Store.

Apps

Accessoires

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 12:51
Categorie Round-up
Onderwerpen iculture vandaag, iculture weekend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.