iculture-biz
iCulture Biz
t-mobile

T-Mobile Helder, nieuw zakelijk abonnement bij T-Mobile

T-Mobile heeft een nieuw zakelijk abonnement geïntroduceerd. T-Mobile Helder is gericht op ondernemers en het MKB.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobileT-Mobile kondigt vandaag een nieuw zakelijk abonnement aan met de naam Helder. De abonnementen zijn gericht op ondernemers en (middel)grote bedrijven met 1 of meer medewerkers. Dus voor zelfstandig ondernemers zonder personeel, maar ook kleine bedrijven uit het MKB. Er is keuze uit vijf belprofielen die je kunt afstemmen op het mobiele verbruik van de medewerkers. Medewerkers krijgen ook gratis toegang tot het 4G-netwerk en kiezen zelf welke combinatie van belminuten, MB’s en Voordeelbundels het best bij ze past. T-Mobile’s Helder is vanaf 13 januari 2014 verkrijgbaar.

Helder is vooral bedoeld voor mensen die een sterk wisselend verbruik hebben, veel in EU-landen rondreizen of verwachten dat het aantal medewerkers sterk gaat groeien. In twee stappen kun je voor elke medewerker een persoonlijk profiel aanmaken, met de meest ideale combinatie van minuten, MB’s en Voordeelbundels. Als de internetbundel op is val je terug naar een lagere snelheid, waarmee je alleen nog tekstberichtjes kunt uitwisselen maar niet meer normaal kunt internetten. De operator wil met de nieuwe Helder-bundels een einde maken aan de ‘one-size-fits-all’ abonnementen die nu vooral verkrijgbaar zijn in de zakelijke markt. “Niemand zit daarop te wachten”, aldus Brian Stout, B2B-directeur van T-Mobile. Alle kosten zijn terug te vinden op één factuur, met daarop alle profielen en de kosten die ze hebben gemaakt.

t-mobile helderT-Mobile bood voorheen de Stel Samen-abonnementen voor ondernemers. Die abonnementen bestaan nog steeds en lijken qua insteek erg veel op de Stel Samen-abonnementen voor consumenten. Voor bedrijven met 2 tot 250 medewerkers verwijst T-Mobile op de website nu naar de Helder-abonnementen. Die zien er als volgt uit:

  • Bereikbaar: geen belminuten, geen internet – vanaf €14/maand
  • Regelmatig: 120 belminuten/sms, 250MB data – vanaf €32/maand
  • Vaak: 360 belminuten/sms, 250MB data – vanaf €42/maand
  • Altijd: Onbeperkt belminuten/sms, 250MB data – vanaf €45/maand
  • Europa: Onbeperkt belminuten/sms, 250MB data, 500MB data in Europa – vanaf €62/maand

Uiteraard kun je naast deze magere databundels ook een bundel van 2GB, 5GB of 10GB kiezen. Voor de 5GB-bundel betaal je bijvoorbeeld €7,20 extra per maand.

Meer informatie: T-Mobile zakelijk

iCulture Biz is een nieuwe zakelijke rubriek op iPhoneclub.nl en iPadclub.nl. Lees meer artikelen die voor zakelijke iPhone-, iPad- en Mac-gebruikers interessant zijn via iCulture Biz.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2014, 8:56
Categorie Providers
Onderwerpen iculture biz, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.