iCubes: ijsblokjes in app-iconen veranderen

Met de iCubes-ijsblokmaker verander je ieder blokje ijs in een transparant app-icoon. De iCubes-blokjes in de vorm van iPhone app-iconen worden gemaakt door Gamago.

iCubesAls er één ding vervelend is, dan is het wel om een fles cola uit je met app-magneten beplakte koelkast te pakken, deze leeg te gieten in je iPhone-vormige glas en te gaan zitten aan een tafel met iPad-placemat. Om er vervolgens achter te komen dat je geen iPhone-vormige ijsblokjes hebt. Een probleem dat opgelost is door het Amerikaanse bedrijf Gamago: zij bieden een simpele ijsblokjesmaker genaamd de iCubes aan, die van ieder blok een transparant app-icoon maakt. Zo wordt er een inkeping in de vorm van het Safari-icoon of van de Wekker-applicatie achtergelaten.

De kenner zal al snel zien dat de ijsblokjes geen exacte replica’s van Apple’s iconen zijn: de iCubes-iconen wijken nagenoeg allemaal een klein beetje af, waardoor het nog wel duidelijk is wat er wordt getoond, maar er niet gesproken kan worden van een regelrechte kopie van Apple’s ontwerpen. Het Safari-icoon lijkt nog het meeste te kloppen.

Geïnteresseerden moeten diep in de buidel tasten om een paar app-vormige ijsblokjes te maken. De plastic bak wordt voor maar 8 dollar verkocht, maar voor verzending naar Nederland of België betaal je 27 dollar extra. Het is daarom wellicht beter even te wachten tot een Nederlandse of Belgische winkel de bakjes importeert en te koop aanbiedt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2013, 12:29
Categorieën Accessoires, Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.