Harman toont eerste JBL iPhone-speakers met Lightning-connector

Harman is de eerste fabrikant die speakerdocks met Lightning-connector aankondigt. Onder de merknaam JBL zullen de OnBeat Micro en de OnBeat Venue op de markt komen. De OnBeat Micro is ontworpen om zo draagbaar mogelijk te zijn. Je kunt het gebruiken met vier AAA-batterijen of met een stroomkabel. Op batterijen gaat de speaker zo’n vijf […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

harman lightning dockHarman is de eerste fabrikant die speakerdocks met Lightning-connector aankondigt. Onder de merknaam JBL zullen de OnBeat Micro en de OnBeat Venue op de markt komen. De OnBeat Micro is ontworpen om zo draagbaar mogelijk te zijn. Je kunt het gebruiken met vier AAA-batterijen of met een stroomkabel. Op batterijen gaat de speaker zo’n vijf uur mee. Digitale geluidsverwerking zorgt ervoor dat de audiokwaliteit goed is. Er zit ook een 3,5 mm stereo-aansluiting en een USB-connector op zodat je ook andere apparaten kunt koppelen. Wie meer wil kijkt naar de OnBeat Venue, een apparaat dat je op een vaste plek in huis neerzet.

Die levert 30 Watt vermogen en kan ook draadloos muziek streamen via een Bluetooth-connectie en Harman’s TrueStream-technologie. De OnBeat Venue levert een betere audiokwaliteit, surround sound op alle frequenties en reductie van vervorming dankzij de SlipStream-technologie. Met een speciale filmknop kun je een surround-effect creëren om te zorgen dat je bij films helemaal in het verhaal wordt meegezogen. De OnBeat Micro is voor rond de 120 euro te koop, de OnBeat Venue gaat 229 euro kosten.

ipad onbeat venue klein

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2012, 15:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen lightning, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.