Grippee: iPhone steviger vasthouden met Nederlands accessoire

Door de Grippee achterop je iPhone te plakken kun je hem steviger vasthouden. De Grippe is gemaakt door de Nederlander Mark Huijs.

Grippee breed

De Grippee is een nieuw, Nederlands accessoire dat je achterop je iPhone plakt. Door je vingers hier doorheen te steken kun je vervolgens je iPhone stevig vasthouden, waardoor hij niet uit je handen valt als je hem bijvoorbeeld ondersteboven vasthoudt. Bedenker Mark Huijs is naar crowdfundsite Indiegogo gestapt om geld voor de productie van het accessoire te verzamelen.

Grippee closeIedere Grippee wordt geleverd met twee clips, waar je het koord waarmee je de iPhone vasthoudt op de achterkant bevestigt. Deze clips plak je met een bijgeleverde strip op je iPhone, waarna je het koord met twee lusjes hier weer aan hangt. Hoewel het systeem handig kan zijn, moet je er wel rekening mee houden dat je iPhone waarschijnlijk een stuk minder stabiel op bijvoorbeeld een tafel ligt. Je hebt immers een verhoging in het midden van de iPhone-achterkant, waardoor hij wat kan wankelen als je hem niet op zijn scherm neerlegt.

Door 14 euro plus 2 euro verzendkosten te doneren krijg je volgens Huijs een Grippee-pakket in augustus 2013 toegestuurd. Het project heeft een streefbedrag van 500 dollar op de crowdfundsite, maar het gedoneerde geld wordt ongeacht van je rekening afgeschreven. Het is namelijk een ‘Flexible Funding Campaign’, wat betekent dat het doel geen effect heeft op het succes van de campagne.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CtQfSEYM4UM

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2013, 21:00
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.