Griffin brengt nieuwe TuneBuds en SmartTalk uit

Griffin heeft twee vernieuwde accessoires aangekondigd: de TuneBuds met ingebouwde microfoon en de SmartTalk kreeg ook een opknapbeurt.

Griffin TunebudsGriffin heeft nieuwe versies van de TuneBuds Mobile en SmartTalk aangekondigd. Beide accessoires zijn geschikt voor de iPhone, iPod nano, touch en classic en hebben als nieuwigheid dat ze zijn voorzien van inline microfoons. Daarmee kun je ze gebruiken om te bellen/voipen of om voicememo’s op te nemen.

Bij de TuneBuds Mobile krijg je meerdere, wasbare oordopjes meegeleverd. Er zit een ControlMic-knop op waarmee je telefoongesprekken kunt opnemen maar ook alle andere functies kunt doen: doorsturen naar voicemail of afspelen/skippen/pauzeren van tracks tijdens het luisteren naar muziek.

Griffin SmartTalkDe SmartTalk heeft dezelfde eigenschappen, maar zonder de ingebouwde oordopjes. Bij de SmartTalk is het de bedoeling dat je je eigen favoriete oordopjes inplugt aan de bovenkant. Beide accessoires hebben kabels die met nylon zijn omwikkeld en hebben een stekker die in beide iPhone-modellen past (eerste generatie en 3G).

De TuneBuds Mobile gaan in Europa ongeveer €35 kosten, de SmartTalk zo’n €17,50.
Meer info: TuneBuds en SmartTalk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2008, 18:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen griffin, headset, microfoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.