Navigatieapp CoPilot Europa slimmer op je route

CoPilot navigatie voor iPhone en iPad biedt slimme verkeersinstructies tussen je huis en werk, op basis van verkeersdrukte.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

CoPilot Premium HD Europa iPhone iPadDe navigatieapps CoPilot Premium HD Europa, CoPilot Premium HD Benelux en de gratis variant CoPilot GPS op de iPhone en iPad zijn voortaan gerichter met het geven van de verkeersdrukte en verwachte aankomsttijd. Met de nieuwe functie CommuteMe voer je de plek van je huis en je werk in en leert de app welke route je daarop het liefst rijdt, en welke route handiger is vanwege bijvoorbeeld files op een route. Je komt voor de functie is aanmerking als je een ActiveTraffic abonnement hebt in de applicatie.

Die kost 9,99 euro per jaar, maar het eerste jaar krijg je hem gratis bij de applicatie als je je hebt aangemeld. De nieuwe CommuteMe-functie maakt onderdeel uit van een grotere update, waarin ook aspecten zijn vernieuwd waar je geen ActiveTraffic voor nodig hebt.

CoPilot Premium HD wegstroken CoPilot GPS route navigatie

Je kan nu points of interests toevoegen aan je route zoder dat je eindbestemming verandert. Op de kaart kan je ook tijdens het rijden op nabije POI’s drukken om te zien wat er in de buurt is. Aansluitend kan je ook de route vasthouden en verslepen voordat je hem rijdt, zodat je een gedeelte van de route naar je hand zet. Vóór het rijden kan je nu ook navigeren naar coördinaten en ten slotte is het mogelijk je e-mailadres nu aan te passen vanuit de app.

Downloaden: CoPilot Premium HD Benelux (€24,99, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: CoPilot Premium HD Europa (€44,99, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: CoPilot GPS (gratis, volledige navigatie tegen in-app aankoop, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:11
Onderwerpen copilot, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.