Gerucht: iPhone werkt samen met Final Cut Server

Er zijn geruchten dat de iPhone ook integratie met Final Cut Server krijgt, de professionele software voor videoproducties. Je kunt de iPhone dan als monitor gebruiken om opnames te controleren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

final-cut-studio.jpgOp dit moment zal Apple alles op alles zetten om de iPhone op tijd af te krijgen. Of het ook lekker samenwerkt met Final Cut Server, zal ze waarschijnlijk worst wezen. Maar er zijn wel geruchten, dat er integratie mogelijk is tussen de iPhone en de videoproductiesoftware van Apple.

Final Cut Server werd een week geleden gelanceerd en is bedoeld voor professionele audio- en videoproductie, zoals tv- en filmteams. Zij zouden de iPhone als een draadloze productiemonitor kunnen gebruiken. Er zijn dan minder laptops nodig en de regisseur kan samen met de acteur een scene nogmaals bekijken. De website Multi-Media Me ving het gerucht op, maar kan geen bronnen noemen. Het is dus maar de vraag of het waar is, want Apple zou logischerwijs eerst voorrang geven aan integratie met andere, meer gangbare software. Toch zou het mooi zijn als de iPhone straks kan samenwerken met Mac, PC, Apple TV, iPod en allerlei software.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp final cut

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.