Gerucht: iPhone 4 vanaf 16 september in China te koop

De iPhone 4 wordt op 16 september gelanceerd in China. Dit meldt de Chinese website Caing.com. De Chinese provider China Unicom gaat de telefoon verkopen.

iPhone 4De iPhone 4 wordt op 16 september gelanceerd in China. Dit meldt de Chinese website Caing.com. Volgens een anonieme bron gaat de Chineze provider China Unicom de populaire telefoon van Apple verkopen. “De klanten die een iPhone 4 willen kopen, moeten de telefoon via de website bestellen”, zegt de bron over het bestelproces. Dit nieuws komt niet als donderslag bij heldere hemel. China Unicom is namelijk de exclusieve provider van de iPhone in China en lanceerde op 9 augustus de 8GB versie van de iPhone 3GS.

Naar verwachting heeft de Chinese iPhone 4 last van ontvangstproblemen. China Unicom geeft daarom gratis hoesjes weg.

China Unicom heeft nog geen prijs bekend gemaakt. Op dit moment is de goedkoopste iPhone te koop in het Verenigd Koninkrijk. Voor 499 pond (608 euro) koop je daar een simlockvrije iPhone 4 met 16GB geheugen. In Frankrijk kost de goedkoopste versie van de iPhone 4 629 euro. In België gaat de telefoon voor 640 euro over de toonbank.

Via: Macnn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2010, 15:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen china, geruchten, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.