Gerucht: foto’s van nieuwe iPad 3-homeknop gelekt

De iPad 3 krijgt vrijwel dezelfde homeknop als de iPad 2. Dat valt te concluderen uit gelekte foto's van knoppen voor de iPad 3, ontdekt door 9to5mac.

ipad-3-home-buttonsAls de iPad 3 in de eerste maanden van 2012 aangekondigd moet worden, zal Apple er vaart achter moeten zetten om alle toeleveranciers tijdig op één lijn te krijgen. 9to5Mac beweert foto’s van de iPad 3-homeknop te hebben ontvangen. De foto’s hiernaast tonen de voor- en achterkant van de homeknoppen, met daarnaast de homeknoppen van het huidige model, de iPad 2. Er zijn weinig verschillen te ontdekken. Het enige wat we eruit zouden kunnen afleiden, is dat Apple niet van plan lijkt om de homeknop af te schaffen, zoals eerdere geruchten ons wilden doen geloven.

De knoppen schijnen in grote hoeveelheden te circuleren in China, wat erop wijst dat de productie bijna klaar is om te beginnen. Ook zal de iPad 3 waarschijnlijk weer in zwart en wit verkrijgbaar zijn. Wat verder opvalt is dat de aanhechting aan de achterkant kleiner is dan die bij de iPad 2; mogelijk omdat Apple ruimte wil maken voor iets anders. Eén van de mogelijkheden is een Retina-scherm met hogere pixeldichtheid, waardoor de iPad 3 iets dikker zou kunnen uitvallen. Er circuleren ook iPad 3-knopppen voor de aan/uitknop en de volumeknoppen, maar die lijken identiek gebleven en wijzen op slechts kleine designveranderingen. De komende dagen zullen er ongetwijfeld nog veel meer iPad-geruchten loskomen.

Mocht je niet van geruchten houden, dan sla je de komende weken gewoon de categorie ‘Geruchten’ over.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2011, 12:31
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.