Gerucht: Apple werkt aan Concierge-applicatie voor de iPhone

Apple is volgens de geruchten bezig met een Concierge-applicatie voor de iPhone. Daarmee kun je afspraken maken voor One on One-sessies en het bespreken van problemen bij de Genius Bar. Maar of iedereen daarop zit te wachten?

apple store conciergeVolgens MacRumors is Apple bezig met het lanceren van een Concierge-applicatie voor de iPhone. Het is gericht op klanten die naar de (fysieke) Apple Store willen gaan en dus niet meteen geschikt om in Nederland te gebruiken, bij gebrek aan echte Apple Stores. In de Apple Store is de Concierge (herkenbaar aan het oranje shirt) de persoon die je bij de ingang welkom heet en doorstuurt naar de juiste persoon.

Hij/zij kan een afspraak voor je maken bij de Genius Bar of een One to One-sessie voor je regelen. Dat gebeurt nu meestal via een Mac in de winkel, maar kan straks ook via je iPhone.

concierge in apple storeVia de applicatie kun je ook zicht houden op je premium-abonnementen. Toch kun je je afvragen of het zin heeft om een aparte applicatie te laten maken. Zo vaak gaan mensen toch ook niet naar de Apple Store voor een reparatie of een uitlegsessie, dat ze er een iPhone-applicatie voor installeren?

Via: MacRumors
Beide foto’s komen uit het promofilmpje over de Apple Stores op de Apple-website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2009, 23:01
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.