Gerucht: Apple werkt aan 3D-scherm voor iPad

Apple zou plannen hebben voor 3D-schermen in de volgende generatie iPad. Apple heeft bovendien patenten lopen en toeleveranciers die er al klaar voor zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipadsRCR Wireless beweert uit meerdere bronnen te hebben vernomen, dat Apple bezig is om 3D-technologie te gebruiken in de volgende generatie iPad. Begin dit jaar gingen er ook al geruchten over 3D-technologie in iOS-toestellen. RCR Wireless beweert nu, dat al is besloten dat de iPad 3 voorzien zal worden van 3D-technologie, waarbij geen speciale bril nodig is. Grote filmstudio’s in Hollywood zouden bovendien druk bezig zijn om 3D-content te maken, om bij Apple’s volgende productlancering flink te kunnen uitpakken. Tot nu toe heeft alleen LG een tablet met 3D-scherm aangekondigd (de Optimus Tab), maar daarvoor heb je nog wel een brilletje nodig.

Apple heeft al een aantal patentaanvragen lopen, waaruit blijkt dat de technologie Apple in ieder geval fascineert. Die hebben onder andere betrekking op televisies. Apple’s toeleveranciers voor lcd-schermen zouden bovendien al zijn begonnen met het produceren van kleine 3D-schermen die bruikbaar zijn in de iPod touch.

3d ipad scherm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:51
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.