Genoeg is genoeg: 7×7 SpringBoard opgedoken (jailbreak)

7x7SpringBoard maakt 5 regels van 7 icoontjes plus een dock van 7 icoontjes mogelijk. Zit er nog een maximum aan het aantal icoontjes dat je op een scherm kwijt kan? Met 7x7SpringBoard lijkt de grens wel een beetje bereikt.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

cydiaEerst was er het 5-item Dock, toen een aanpassing om 5 regels en 5 kolommen aan icoontjes boven het Dock te krijgen. Maar voor sommige iPhone-bezitters is dit blijkbaar niet genoeg. Er zijn mensen die hun applicaties het liefste op één pagina hebben staan, getuige de nieuwe 7x7SpringBoard-modificatie. Helemaal goed gekozen is deze titel niet, want wat de modificatie mogelijk maakt zijn 5 regels van 7 icoontjes plus een dock van 7 icoontjes. Volgens onze telling zou 6×7 of 7×6 dus een betere omschrijving geweest zijn. Hoe dan ook, de modificatie lijkt voor de gemiddelde gebruiker een beetje overkill te zijn.

Toch geïnteresserd? 7x7SpringBoard komt uit de koker van ontwikkelaar Gi-lo. De modificatie is te vinden in de standaard repo’s van Cydia. Hieronder een screenshot van een iPhone met het 7x7SpringBoard…

7x7SpringBoard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:47
Categorie Jailbreak
Onderwerp springboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.