Gelekte onderdelenfoto’s nieuwe iPhone tonen nieuw beschermschild

Er zijn nieuwe foto's opgedoken van onderdelen die mogelijk voor de iPhone 5 bedoeld zijn. Nieuw is een beschermende achterkant die onderdelen in de iPhone moet omhulzen.

iPhone beschermschildDe site iColorOS heeft foto’s van mogelijke nieuwe onderdelen voor de volgende iPhone weten te bemachtigen. Op de foto’s zijn verschillende onderdelen te zien die eerder ook al opdoken, waaronder de homeknop, simkaarthouder en de voorkant van de iPhone. Nieuw is een zwart schild dat de achterkant van de iPhone van binnen moet beschermen.

Hoewel veel van de onderdelen in eerdere geruchten ook al voorbijkwamen, is het interessant dat een nieuwe foto ze allemaal bij elkaar laat zien. Het lijkt er op dat materialen voor de nieuwe iPhone inmiddels op steeds meer plekken beginnen op te duiken. Wanneer de iPhone door Apple onthuld zal worden is nog niet duidelijk, maar recente geruchten wijzen op een evenement op 12 september. De iPhone 4S werd vorig jaar in oktober aangekondigd.

De foto’s zijn afkomstig van iColorOS, maar de site zelf is op het moment niet te bereiken. Wanneer je hem probeert te bezoeken krijg je enkel een beginscherm voor Lion Server te zien. De Franse geruchtensite NowhereElse nam de foto’s echter over voordat de site onbereikbaar was.

Onderdelen iPhone 5 voorkant

Onderdelen iPhone 5 achterkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2012, 11:21
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.