Gelekte matzwarte iPhone-schermrand lijkt bedoeld voor de Zii EGG

De eerder gelekte matzwarte schermrand voor de iPhone lijkt bedoeld voor de Creative Zii EGG. Het apparaat heeft dezelfde matzwarte schermrand, zoals eerder uit de componenten bleek.

iphone 2009 bezelDat komt ervan, als andere fabrikanten de iPhone exact namaken… Dit voorjaar gingen geruchten dat Apple de iPhone de zilverkleurige schermrand zou vervangen door een matzwarte schermrand. Gelekte foto’s van een Chinese onderdelenleverancier moesten de claims kracht bijzetten. Er verschenen zelfs artist’s impressions hoe de nieuwe iPhone met zo’n matzwarte rand eruit zou komen zien. Maar alle onderdelen inclusief de eveneens gelekte LCD-componenten lijken nu voor een heel ander apparaat bedoeld: de Creative Zii EGG.

CNET Asia kreeg een hands-on demonstratie van de Creative Zii EGG en maakte foto’s waarop de overeenkomsten met de gelekte schermrand zichtbaar zijn. Volgens CNET is de Zii EGG eigenlijk gewoon een iPod touch met multitouch-scherm, die op Google’s Android besturingssysteem draait.

creative zii egg

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2009, 10:41
Categorie iDevices
Onderwerpen componenten, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.