Garagua wil van iPhone-foto’s een avontuur maken

De fotografie-app Garagua wil van het maken van foto's een spelletje maken. Je scoort punten door foto's te maken van specifieke onderwerpen, waarna je de foto's deelt op sociale media.

Garagua iconWanneer heb je voor het laatst spontaan iemand een highfive gegeven? Of twee verschillende soorten sokken aangetrokken? Het zijn kleine dingetjes, die volgens de makers van Garagua je leven een stuk spannender kunnen maken. Daarom wil deze app je aansporen om iedere dag dit soort dingen te doen, door je een foto-uitdaging te geven. Je scoort punten door het betreffende onderwerp te fotograferen en de foto met je vrienden te delen.


Op deze manier wil Garagua het maken van foto’s veranderen in een spelletje. Omdat de punten pas worden toegewezen nadat je een foto hebt gedeeld, probeert de app ook je vrienden mee te laten doen. Een gedeelde foto staat ook meteen vol met Garagua-hashtags, waardoor anderen de app makkelijk kunnen terugvinden.

Garagua 1 Garagua 2

Garagua is een gratis app. Iedere opdracht die je uitvoert vereist tokens, waarvan je er een stuk of dertig krijgt als je de app opstart. Wil je er meer? Dan kun je ze vanuit de app kopen. We kwamen met onze 30 punten al vrij ver, maar het lijkt er op dat Garagua geld verdienen aan het grote publiek. Door naamsbekendheid te creëren bij iedere gedeelde foto, wordr Garagua in theorie steeds vaker geïnstalleerd. Dat levert weer steeds meer mogelijke klanten op.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 augustus 2015 om 21:13
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.