Teague lanceert ‘feedbackknop’ voor de iPhone

Het bedrijf Teague heeft een fysieke button ontwikkeld voor de iPhone. Met deze button kun je het beeld op de iPhone draaien. Deze button is de eerste in hopelijk een serie buttons met steeds betere functies. Hopelijk wordt hierdoor ook het gamen op de iPhone een stuk leuker doordat je feedback krijgt van de buttons.
Jeroen Reumkens - · Laatst bijgewerkt:

iPhone buttonBij het spelen van spellen op de iPhone, duikt nogal eens de irritatie op dat je via het touchscreen de knoppen moet bedienen. Doordat je enkel het touchscreen aanraakt, krijg je helemaal geen feedback. Velen geven aan dit erg lastig te vinden tijdens het spelen van een spel. Het bedrijf Teague toont nu een voorbeeld van hoe je met een een fysieke knop toch feedback kunt krijgen.

Onderstaande video (van Vimeo, dus helaas niet op de iPhone te bekijken) toont hoe deze fysieke knoppen op de iPhone zouden kunnen werken. Je ziet duidelijk dat je deze knoppen enkel kunt gebruiken voor het draaien van het beeld. Maar nu dit eenmaal in aantocht is, is het goed in te beelden dat er straks een breed scala aan verschillende knoppen op de markt zou kunnen komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2010, 15:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen knoppen, touchscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.