FutureFunk: ontwerp je eigen 3D iPhone-hoesje of foto-opdruk

FutureFunk is een nieuwe aanbieder van iPhone-beschermhoesjes met persoonlijke opdruk. FutureFunk biedt hoesjes in hoogglans fotokwaliteit die krasvast en UV-bestendig zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

futurefunk iphoneNa de hoesjes van T-Mobile en de HEMA is er nu een kleine, onafhankelijke aanbieder die iPhone-hoesjes op maat kan maken: FutureFunk. Je kunt zelf een foto insturen of een ontwerp bedenken en betaalt dan 26,95 euro voor je unieke eigen iPhone-hoesje. Of je kunt kiezen uit een collectie ontwerpen die door kunstenaars zijn gemaakt.

Deze hoesjes kosten 24,95 euro en dat geldt ook voor een collectie effen hoesjes in pasteltinten, die FutureFunk in het assortiment heeft opgenomen. Een vierde mogelijkheid is om een hoesje met reclame of een logo te laten maken, zodat bedrijven de hoesjes kunnen weggeven aan relaties. FutureFunk maakt de bedrukking in hoogglans fotokwaliteit, waarbij de afbeelding krasvast en UV-bestendig is. De aanduiding 3D houdt overigens in, dat de cases zijn rondom bedrukt, dus niet alleen de achterkant. Daarmee onderscheiden ze zich van de eerder genoemde hoesjes van T-Mobile en de HEMA.

Behalve hoesjes voor de iPhone 3G/3GS en iPhone 4/4S kun je bij FutureFunk ook hoesjes voor Android- en BlackBerry-toestellen laten maken. De verzendkosten zijn €2,95 waarbij de case een paar dagen na bestelling op de deurmat valt. Levering in België, Frankrijk en andere landen is ook mogelijk.

Meer info: Futurefunk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2012, 10:12
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.