iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Test Any Mobile App: cursus iPhone-apps testen

De cursus Test Any Mobile App leert je hoe je goed een iPhone-app kunt testen, voordat je hem in de App Store uitgeeft. Cult of Mac biedt de lessen tijdelijk goedkoper aan.

iPhone appsTest Any Mobile App is een online lessenpakket dat je vandaag voor 49 dollar kunt aanschaffen via Cult of Mac. De lessen leren je om een iPhone-app uitgebreid te testen voordat je hem in de App Store uitbrengt. Eenmaal aangeschaft krijg je toegang tot de lessen via Udemy, de bijbehorende lesstof, een case study over het onderwerp en een template voor een testplan dat je voor jouw app kunt gebruiken.

De lessen worden gegeven via Udemy, een platform waarop iedereen een online cursus kan maken en aanbieden. De cursus wordt gegeven door Robert V. Binder, een ontwikkelaar met een Amerikaans patent op een bepaalde manier van apps testen.

De lessen kosten normaal gesproken 129 dollar. De afprijzing naar 49 dollar is daarom fors, maar het is misschien slim om een paar alternatieven te bekijken voordat je mee gaat doen. Zo zijn er veel boeken over het ontwikkelen van iOS-apps die je uitleggen waar je op moet letten tijdens het testen. Een andere goede aanrader is Testflight, een dienst waarmee je makkelijk testversies van apps op iPhones en iPads van testers kunt zetten en ziet wat zij hierin doen.

Meer informatie: Cult of Mac

https://www.youtube.com/watch?v=H0ugaJeis7w

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2012, 20:26
Categorie Apps
Onderwerp populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.