Fulton’s eCoupled System laadt iPhone zonder kabels

Fulton Innovations heeft op CES een oplossing laten zien waarmee je een iPhone en andere apparaten draadloos kunt opladen. De oplossing is ietsje anders dan Powermat.

ecoupledDe CES loopt zo’n beetje ten einde: vandaag waren de rijen bij de shuttlebusjes heel wat korter dan de afgelopen dagen en op de beursvloer was te merken dat alweer veel mensen naar huis zijn gegaan. Maar er valt nog genoeg iPhone-gerelateerd nieuws te melden. Op de CES liet Fulton Innovations een oplossing zien waarmee je draadloos een iPhone kunt opladen.

Fulton maakt het eCoupled oplaadsysteem waarmee je via inductie apparaten zonder kabels kunt opladen door deze op een bepaald oppervlak te leggen.

Fulton koos wel voor een andere aanpak dan Powermat: die hadden een speciale case voor de iPhone ontwikkeld, terwijl Fulton een gemodificeerde iPhone liet zien waarbij de technologie was ingebouwd. Fulton gaat binnenkort ook aangepaste batterijen voor telefoons uitbrengen, die voor inductieladen zijn aangepast. Je hoeft dan nooit meer je iPhone op het stopcontact aan te sluiten. Net als bij Powermat was er ook een keukenblender te zien, die draadloos gebruikt kon worden.

Gizmodo heeft foto’s en een filmpje.

Meer info: eCoupled

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2009, 11:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.