FullBodyFilms Protection Pack voor de iPhone: plakken maar!

FullBodyFilms brengt voor de iPhone een plakfolie uit die in tegenstelling tot de concurrentie veel goedkoper is: slechts $16. Het Protection Pack beschermt de iPhone aan alle kanten en zorgt dat je alle accessoires kunt blijven gebruiken.

FullBodyFilmsWil je onzichtbare bescherming voor je iPhone, dan heb je de keuze uit zelfklevende folie van Power Support, InvisibleShield, NLU Products en anderen. Zo’n folie kost een paar tientjes en dat is behoorlijk veel voor een stukje plakplastic. Een nieuw bedrijf met de naam FullBodyFilms brengt nu een Protection Pack uit die maar $16 kost en waarbij je twee soorten folie voor het iPhone-scherm krijgt meegeleverd: een glimmende en een matte. De folie bedekt de iPhone compleet, maar laat de knoppen, connector en camera vrij.

Het voordeel van zo’n folie is dat je bijna alle accessoires kunt blijven gebruiken en dat je iPhone toch volledig beschermd is. Mochten er ontsierende krassen op de folie komen, dan koop je voor $16 gewoon weer een nieuw beschermlaagje. Bovendien blijft je iPhone volledig zichtbaar.

Meer info: FullBodyFilms Protection Pack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2008, 19:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, folie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.