Frauderende iPhone-verkoper iPhoneNow wil liever geen publiciteit

Webwinkel iPhoneNow.ca dreigt klanten met juridische actie als ze hun verhaal over nooit afgeleverde iPhones naar buiten brengen. De politie schakelt nu het publiek in bij het onderzoek naar de webwinkel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone NowHet succes van de iPhone trekt ook louche types. Politie en consumentenorganisaties in Canada schakelen het publiek in omdat het bedrijf iPhoneNow.ca heel wat mensen heeft opgelicht. Mensen betaalden vele honderden dollars voor iPhones die nooit werden bezorgd. Het bedrijf is van Joshua Tristan Trousdale, een Canadees die al eerder is veroordeeld wegens fraude toen hij Playstations probeerde te verkopen.

De consumentenbond in British Colombia roept mensen op om zich bij de politie te melden, als er bij klachten over het bedrijf gedreigd wordt met juridische actie. VISA is in Canada eveneens een onderzoek gestart. Mensen die de bestelde iPhone niet ontvangen hebben kunnen via VISA hun geld terugkrijgen. Onder de gedupeerden is een echtpaar dat betaalde $967,46 voor een iPhone die nooit werd afgeleverd. Een medewerker van iPhoneNow.ca nam contact met hen op en dreigde dat een aanklacht zou worden ingediend, als ze hun verhaal tegen de Vancouver Sun zouden doen. iPhoneNow gaat intussen onverstoorbaar door met het verkopen van iPhones.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2008, 21:29
Categorie iDevices
Onderwerpen canada, fraude

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.