Spotta 3.0: folderapp is sneller en beter in zoeken

De Nederlandse folderapp Spotta is in versie 3.0 sneller, naar eigen inzicht in te richten en heeft een goede zoekfunctie.

Spotta folderapp iPad versie 3.0 sneller zoekenDe grote Nederlandse folderapp Spotta heeft een flinke update gekregen voor de iPhone en iPad. Versie 3.0 geeft de applicatie een geheel nieuwe interface. Je kan nu onder andere de voorpagina zelf vormgeven. Standaard toont Spotta bovenin folders die aansluiten op je postcode, maar je kan elementen op de voorpagina verplaatsen. Zo kan je ook favoriete folders, favoriete winkels, nieuwe folders en zelfs bewaarde folderpagina’s bovenin tonen.

Je pakt de vakken eenvoudig op en versleept ze in volgorde. Je favoriete folders bewaren is een eitje: daarvoor hoef je slechts de ster boven de folder aan te tikken. Mocht je de weg in de nieuwe app niet kunnen vinden, dan kan je je vastklampen aan de uitleg. Zodra je de vernieuwde app hebt geïnstalleerd, worden de belangrijkste functies in maar liefst negen uitlegschermen doorgenomen.

Spotta 3.0 folderapp hoofdpagina Spotta 3.0 folders Praxis

De navigatiebalk van Spotta bovenin beeld geeft de belangrijkste opties snel bij de hand. Je selecteert er folders op hun categorie of bekijkt de winkels in een overzicht. Maar de zoekfunctie is de troef: Spotta is in staat de tekst uit de folders uit te lezen, en zodoende kun je gericht zoeken op producten om de juiste aanbiedingen uit de verschillende folders te krijgen. De applicatie is ten slotte een stuk sneller geworden. Zowel bij het inladen van de folders als het weergeven en het bladeren tussen pagina’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2014, 10:02
Categorie Apps
Onderwerpen aanbieding, folder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.