Flipboard iOS icon

Flipboard ondersteunt nu privé-magazines

Flipboard heeft een update gekregen waarmee het mogelijk is magazines te maken voor besloten groepen vrienden, familie of collega's.

Flipboard kondigde kortgeleden aan dat het mogelijk zou worden privé-magazines aan te maken die je alleen deelt met je eigen groep. Deze functionaliteit, die op Android al in beta beschikbaar was, is vanaf nu ook op iOS te vinden.

Wil je content en ideeën met een groep mensen delen, bijvoorbeeld je familie, vrienden of je werkkring, dan heeft Flipboard daar nu de juiste tools voor. Onder de noemer Magazines for private groups kun je een Flipboard-magazine zelf samenstellen en delen met een selecte groep contactpersonen. Wil je zo’n magazine aanmaken, tik dan op het plusje rechts onderin in een interessant verhaal. Je krijgt dan de optie gepresenteerd om het magazine privé te maken. Wil je in teamverband aan magazines werken, dan kun je ook contactpersonen uitnodigen om content toe te voegen aan bestaande magazines.

flipboard-magazines

Overigens heeft Flipboard in de meest recente iPhone-update ook Apple Watch-functionaliteit toegevoegd: je ziet op je smartwatch 10 topverhalen die je kunt bewaren of doorsturen naar anderen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2015, 9:30
Categorie Apps
Onderwerpen flipboard, magazine, nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.