Fingerist: gitaar met iPhone-houder (CES)

De Japanse fabrikant Evenno brengt een gitaar op de markt, waarin je de iPhone kunt steken. Zo kun je op een natuurlijker manier gitaarspelen en je helemaal concentreren op de speelstijl.

fingerist iphoneBij de Japanners zijn gekke accessoires wel in goede handen. Op de CES was deze gitaar te zien, waarbij je een iPhone insteekt om te kunnen spelen. Fabrikant Evenno heeft zich laten inspireren door de populariteit van muziekinstrumenten zoals piano en ocarina. Fingerist is de naam van deze gitaar, waarmee je bijna echt op een gitaar kunt spelen. Je steekt er drie AA-batterijen in en kunt vervolgens drie uur spelen.


fingerist iphone evennoDe ingebouwde luidsprekers zorgen dat iedereen kan meegenieten. Het probleem bij veel iPhone-muziekinstrumenten is dat je het met één hand lastig kunt vasthouden. Met de Fingerist heb je een gitaarachtig apparaat in handen, zodat je je beter kunt concentreren op het spelen van het instrument zelf. Er zit ook een line-out op, om de gitaar te kunnen aansluiten op een versterker. Fingerist is geschikt voor de iPhone 3G/3GS en de iPod touch (vanaf tweede generatie). De gitaar is voorzien van ‘Made for iPod’- en ‘Works with iPhone’-logo en weegt 550 gram. Evenno levert er ook een gitaarriem bij.

Meer info: Evenno

evenno fingerist

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 januari 2010 om 11:00
Onderwerp
Categorie
Accessoires
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.