Tunebug Shake maakt van je helm een surround-luidspreker (CES)

Tunebug Shake is een apparaatje dat je op je helm bevestigt, zodat je muziek kunt luisteren terwijl je fietst of andere sporten beoefent. Het oppervlak van de helm doet dienst als speaker.

tunebugSilicon Valley Global brengt onder de slogan ‘music for your melon’ een nieuw accessoire uit, waarmee je je helm als een soort klankkast gebruikt. De oplossing is geschikt voor snowboardhelmen (links) en fietshelmen (rechts), maar ook motorhelmen.

Een bureau of een ander groot oppervlak zijn geschikt. Sluit vervolgens je iPhone aan en je geniet van surroundsound.

Tijdens het mountainbiken, skiën of snowboarden kan het gevaarlijk zijn om oordopjes in te hebben, omdat je niet goed hoort wat er rondom je gebeurt. De Tunebug Shake zorgt dat je toch muziek kunt luisteren. Het accessoire stuurt geluidsgolven door het object waaraan je het hebt bevestigd.

De Tunebug Shake is voor $119,99 te koop en ligt vanaf eind januari in de winkel. Je krijgt er twee bevestigingsmethoden bij; onder andere een klittenbandstrip voor fietshelmen. Kabels zijn niet nodig, want de oplossing werkt via Bluetooth. Een volle batterij gaat 5 uur mee en het accessoire is ook nog eens waterbestendig. Goedkoper is de $70 kostende Tunebug Vibe, die niet via Bluetooth maar via een audiokabeltje werkt en bedoeld is om binnenshuis te gebruiken. Dit apparaatje leg je op een tafel, waarna het bureaublad voor de surroundsound zorgt.

Meer info: Tunebug

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2010, 11:45
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.