TV Hat: ongestoord iPhone-filmpjes kijken (CES)

TV Hat is een maffe pet of zonneklep, waarmee je in een soort privécabine rondom je hoofd kunt kijken naar filmpjes of met een virtual reality-effect kunt gamen. De pet kost 20 dollar.

tv hat iphoneHet is moeilijk om je gezicht in de plooi te houden als je op een beurs uitleg krijgt over de TV Hat. Je denkt: ben ik nou de enige die vindt dat dit er niet uitziet? En tot overmaat van ramp dringt de verkoper ook nog aan dat je het zelf uitprobeert. Het filmpje op de website van de fabrikant wekt sterk de indruk dat het om een grap gaat, maar toch staan ze echt op de CES met een eigen stand: TV Hat.

Deze pet met overdreven grote klep heeft een ingebouwde houder voor de iPhone, zodat je naar video’s kunt kijken zonder dat anderen kunnen meekijken. In feite is het een extreem goedkoop alternatief voor de Vuzix-videobrillen, die er trouwens ook niet al te charmant uitzien. Voor $20 koop je een pet of een zonneklep om ongestoord naar je x-rated filmpjes te kijken of te gamen.

tv hat bedBinnenin de klep zit een inklapbare lens die voor een virtual reality-effect zou moeten zorgen. De kabels van de oordopjes zijn ook netjes weggewerkt en het geheel is opvouwbaar tot een klein pakketje. De TV Hat kan ook worden gebruikt door fotografen: via de gaten in de voorkant van de klep kun je foto’s maken, waarbij je niet wordt afgeleid door invallend licht. Gluurfoto’s van mensen op het strand maken, kan trouwens ook.

Meer info: TV Hat

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2010, 10:29
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.