Ferrari Scuderia en Cavallino: docks en headsets voor de iPhone #CES2012

Logic3 ging een samenwerking met Ferrari aan, wat heeft geresulteerd in een serie headsets en speakerdocks voor de iPhone. Er zijn twee productlijnen: de bescheiden Cavallino-lijn en de uitbundige Scuderia-lijn.

logic3-ferrari-speaker-dockVoor computerspullen met Ferrari- of Lamborghini-thema moet je meestal bij fabrikanten als Acer of ASUS zijn. Als Apple-gebruiker kun je je nu ook omringen door Ferrari-accessoires, dankzij een speakerdock en headset van Logic3. Deze fabrikant is een samenwerking aangegaan met Ferrari om spullen met logo te mogen produceren. De accessoires zullen vandaag op de CES 2012 in Las Vegas worden aangekondigd. Allereerst is er de speaker, die in twee uitvoeringen te krijgen is: de Ferrari Cavallino Collection en de Scuderia Ferrari Collection.

De eerste is geïnspireerd door de ‘gewone’ GT-straatmodellen en de tweede door het Ferrari Formule 1-team. Het team van Ferrari zou nauw bij het ontwikkelen van de producten betrokken zijn geweest.

ferrari-scuderia-headsetDe Cavallino-speaker kost £399 en voor £100 extra krijg je er ondersteuning voor AirPlay bij. De dock wordt pas zichtbaar als je een klepje onder het logo openschuift. De Scuderia-uitvoering is verkrijgbaar vanaf £400, eveneens met £100 extra voor AirPlay-ondersteuning. Daarnaast zijn er headsets: vier modellen in de Ferrari Cavallino-collectie en nog eens vijf modellen in de Scuderia-collectie. De prijzen variëren van £99 tot £299, waarbij de Scuderia-modellen een iets kleurrijker uiterlijk hebben. Vanaf april 2012 kun je deze Ferrari-spullen kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2012, 8:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2012, ferrari, headset

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.