fender-gitaar

Fender Squier Stratocaster: legendarische gitaar met iOS-aansluiting te koop in Apple Store

De Fender Squier Stratocaster gitaar is verkrijgbaar in de Apple Store. Je kunt de Fender-gitaar aansluiten op een Mac of iOS-apparaat zoals iPhone en iPad om opnames te maken met Garageband.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fender-gitaarDe wereldberoemde gitarenfabrikant Fender heeft ook de sprong naar iOS gemaakt. Ze brengen een usb-versie van de populaire Squier Stratocaster uit, met twee kabels om de gitaar op op een usb-poort of iOS-apparaat aan te sluiten. De meegeleverde kabel is voorzien van 30-pins connector, zodat Lightning-gebruikers rekening moeten houden met een verloopstukje. De gloednieuwe Fender Squier Stratocaster is voorzien van een 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting en een amp om de bewerkte gitaarklanken meteen vanuit de gitaar zelf te horen. Met apps als Garageband kun je de melodieën die je uit de gitaar haalt opnemen en later bewerken.

Zoek je naar oplossingen om een bestaande gitaar op een iPhone of iPad aan te sluiten, dan zijn er al diverse oplossingen, zoals iStomp en Stompbox (voetpedalen) of de spullen van IK Multimedia, zoals de iRig. Dat Fender nu een oplossing uitbrengt is bijzonder, niet alleen omdat er voor het eerst een complete gitaar wordt uitgebracht waarmee je in één keer klaar bent, maar ook omdat Fender een legendarische naam is op het gebied van gitaren. Met de analoge uitgang kun je deze Fender ook als gewone gitaar gebruiken. Wij gaan alvast met deze gitaar bij het haardvuur zitten en kijken uit naar gezellige winteravonden met vrienden! De nieuwe Fender Squier Stratocaster is voor €209,95 te koop in de Apple Store, ook in Nederland en België. Concurrent Gibson heeft nog geen iOS-gitaar, maar wel een app om gitaar te leren spelen.

Meer info:

fender-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 1:15
Categorie Accessoires
Onderwerp gitaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.