FCC geeft goedkeuring voor Bluetooth ‘Magic Trackpad’

De FCC heeft goedkeuring gegeven voor een Bluetooth Trackpad, een apparaat dat werkt met een MacBook of andere computers, via Bluetooth. Is het de Magic Trackpad?

magic trackpadDe Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) heeft goedkeuring gegeven voor een miniatuur trackpad. Het apparaat werkt via Bluetooth en lijkt bedoeld als een draadloze trackpad voor de desktop of misschien wel voor kleinere apparaten zoals iPhone of iPad. Waar het apparaat exact voor bedoeld is, blijkt uit pagina 45 van het testrapport, waarin letterlijk wordt gesproken over een ‘Bluetooth Trackpad’.

magic trackpadEerder vroeg Apple een handelsmerk aan voor de naam ‘Magic Trackpad’ en verschenen er foto’s van een apparaat dat overeenkomsten vertoonde met het aluminium wireless keyboard van Apple. Daarbij werd modelnummer A1339 genoemd en dat is precies hetzelfde nummer dat nu weer in de FCC-documenten opduikt. De Magic Trackpad is dus meer dan een uitvinding uit een patentaanvraag, maar een concreet apparaat dat qua productiefase ver genoeg is goedkeuring voor aan te vragen. Uit de eerder gelekte productinformatie bleek dat het apparaat handschriftherkenning ondersteunt, plus functies die op de Magic Mouse te vinden zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2010, 17:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen bluetooth, fcc, trackpad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.