Evouni Leather Arc iPhone Cover: lederen hoes ook te gebruiken als standaard

De Evouni Leather Arc iPhone Cover is een lederen hoes voor je iPhone, die tegelijkertijd als standaard te gebruiken is. Hierdoor staat je iPhone schuin overeind, waardoor je makkelijker naar het scherm kijkt.

Evouni 2Hoewel de Evouni Leather Arc iPhone Cover één van de vele lederen iPhone-hoesjes op de markt is, steekt het ontwerp interessant genoeg in elkaar om er toch aandacht aan te besteden. Door de voorkant van de hoes naar achter te slaan houdt de hoes zichzelf overeind, waardoor je hem kunt gebruiken als iPhone-stand. De hoes bestaat voornamelijk uit een lederen buitenkant, waardoor hij waarschijnlijk een stuk lichter is dan een alternatief zoals Little Black Book. De hoes is gemaakt van Italiaans kalfsleer en houdt je iPhone op zijn plek met een plakmiddel. Het metalen uiteinde van het touw om de hoes bevat een magneet om hem op zijn plek te houden.

Evouni 2De Evouni Leather Arc iPhone Cover is verkrijgbaar in het zwart en wijnrood via Amazon voor $69,99. De hoes is ook via de officiële website van Evouni te bestellen, maar deze neemt tot 1 februari geen nieuwe orders aan.

Dit is zeker niet de eerste lederen hoes voor de iPhone: naast de eerder genoemde Little Black Book verscheen vorig jaar ook de BookBook, een iPhone-hoes die tegelijkertijd als portomonnee te gebruiken is. Diesel bracht een jaar geleden ook een eigen lederen iPhone-hoes uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2012, 20:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, leder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.