Emitips: iPhone bedienen met eigen handschoenen

Door Emitips op je handschoenen te plakken, kun je het scherm van je iPhone bedienen. De Emitips maak je net een strijkijzer vast op je handschoenen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

EmitipsDe tijd waarin je handschoenen moest uitdoen om je iPhone te gebruiken is al een tijdje voorbij: we hebben in het verleden al over meerdere speciale handschoenen geschreven die gewoon werken met het touchscreen van je iPhone. Emitips beloven je bestaande handschoenen ook touchgevoelig te maken, waardoor je niet een nieuw paar handschoenen hoeft te kopen enkel voor je iPhone.

Het idee is vergelijkbaar met de Quirky Digits, die we twee jaar geleden bespraken. Emitips zijn in feite strips die je aan de vingers van je handschoenen bevestigt. Ze bestaan uit geleidend materiaal, vergelijkbaar met de punt van styli voor de iPhone, waardoor je het touchscreen kunt besturen. Je bevestigt de Emitips op je handschoenen door ze op de vingertoppen te leggen en er met een strijkijzer overheen te strijken. Zodra het geheel is afgekoeld, zitten de Emitips volgens de fabrikant stevig genoeg voor dagelijks gebruikt. Het zou hierdoor zelfs mogelijk zijn om de handschoenen op lage temperatuur te wassen.

Voor een pakket met zes Emitips bestaal je $9,95, plus $7,95 verzendkosten naar Nederland of België. Daarvoor krijg je zes strips voor op je handschoenen. De plakstrips zijn niet het eerste hulpmiddel waarmee je zelf iPhone-handschoenen kunt maken: in april beloofde het Kickstarterproject TapCaps nog hetzelfde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2012, 13:18
Categorie Accessoires
Onderwerp handschoenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.