Elke pagina een aparte achtergrond met perpage (jailbreak)

PerPage stelt je in staat om voor elke SpringBoard-pagina een aparte achtergrond in te stellen. Je kunt zo bijvoorbeeld een achtergrond kiezen voor een pagina met zakelijke applicaties, met games, et cetera.

PerPageTijdens ons live-event voor de aankondiging van iPhone OS 4.0, was één van de genoemde features die men graag had willen zien in de laatste versie van het besturingssysteem het in kunnen stellen van een achtergrond per SpringBoard-pagina. De feature was niet terug te vinden in iPhone OS 4.0, maar is nu wel voor jailbreakers beschikbaar in de vorm van perpage. Je kunt zo bijvoorbeeld een achtergrond kiezen voor een pagina met zakelijke applicaties, met games, et cetera.

Om gebruik te maken van perpage, installeer je deze eerst via Cydia. Vervolgens kun je het thema in Winterboard activeren door op de Winterboard-knop te drukken. Je kunt daarna per pagina een achtergrond selecteren met behulp van het nummer bovenin en Choose. Voordat er per pagina een aparte achtergrond zal worden getoond, moet je nog een respring uitvoeren. Dit kun je doen door op de reload-knop te drukken.

PerPage is voor $1,99 (± €1.49) beschikbaar via de repository van BigBoss. Ben je een beetje handig met je iPhone en SSH? Kijk dan voor een gratis alternatief naar de reacties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2010, 21:17
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, winterboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.