MeFeedia: ‘iPad-gebruikers kijken vijfmaal meer video dan iPhone-gebruikers’

Volgens videosite MeFeedia kijken iPad-gebruikers 5x zoveel video als iPhone-gebruikers, besteden ze 4x meer tijd aan het videokijken en kijken ze naar driemaal zoveel filmpjes.

mefeediaVideodienst MeFeedia heeft ontdekt dat de iPad populair is bij mensen die video’s willen kijken. Ze kijken gemiddeld driemaal zoveel video’s als andere gebruikers op de site. MeFeedia verzamelde gegevens over de afgelopen drie weken. Ze denken dat het ontbreken van afleiding een reden is waarom mensen meer en langer video’s kijken. Apple’s besluit om (nog) geen multitasking toe te staan pakt voor sommige partijen gunstig uit…

MeFeedia schakelde eerder deze maand over naar HTML5 en zegt nu dat de statistieken laten zien dat de iPad een apparaat voor mediaconsumptie is. Bezoekers kunnen via MeFeedia onder andere kijken naar filmpjes van Diggnation, TED Talks, The Onion en Discovery News. Uit de cijfers van MeFeedia blijkt dat de iPad nu op nummer 5 staat als meestgebruikte apparaat om video’s via deze site te kijken. Alleen de iPhone, iPod touch, Symbian-toestellen en Android-toestellen scoren beter. De iPad-gebruikers besteden 4x meer tijd aan het videokijken en kijken 3x meer filmpjes (vergeleken met webgebruikers) en ze consumeren 5x meer video’s dan iPhone-gebruikers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2010, 13:38
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.