EHBO – Rode Kruis voorzien van checklist en persoonlijke info

EHBO - Rode Kruis voor iPhone en iPad is voorzien van een checklist voor de verbanddoos en persoonlijke informatie in noogevallen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

EHBO - Rode Kruis iPhone iPadDe EHBO-app van het Rode Kruis voor de iPhone en iPad is geüpdatet naar versie 5.0 en biedt meer informatie die je bij de hand wilt hebben bij nood. In de applicatie kan je nu ook de drie belangrijkste telefoonnummers in het geval van nood zetten, waarbij het Rode Kruis belooft dat de informatie op je telefoon blijft staan en dat ze er zelf geen inzicht in hebben. De lijst met EHBO-posten in Nederland is ook vernieuwd en daarbij blijft het niet.

EHBO – Rode Kruis heeft voortaan een handige checklist van wat er in een verbanddoos hoort te zitten, met de mogelijkheid om zelf af te vinken wat je nog hebt. Checklisten zijn er ook bij verschillende EHBO-instructies die je kan raadplegen. Verder moeten fouten uit de app zijn verholpen en vanaf versie 5.0 geef je ook aan of je over een EHBO-certificaat beschikt.

EHBO - Rode Kruis iPhone EHBO - Rode Kruis checklist verbanddoos

De applicatie van het Rode Kruis is succesvol op de iPhone en iPad. Met meer dan 250 overwegend enthousiaste recensies in de Nederlandse App Store, lijkt de app aardig wat mensen te helpen bij eerste hulp-ongevallen, zoals reanimatie, bewusteloosheid, brandwonden en verslikking. De applicatie toont ook de locaties van AED’s in Nederland. Op verzoek kan je je postcode invoeren voor een nieuwsbrief of pushberichten.

Downloaden: EHBO – Rode Kruis (gratis, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 15:13
Categorie Apps
Onderwerp ehbo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.