E-mailregels instellen op de iPad met Mail Rules (jailbreak)

Met Mail Rules kun je e-mailregels instellen op je iPhone. Je kunt berichten op basis van criteria verplaatsen, wissen, als gelezen markeren enzovoort.

mail rulesOp de desktop kun je in je e-mailprogramma vaak regels instellen. Binnenkomende berichten komen dan vanzelf in het juiste mapje terecht of worden als belangrijk gemarkeerd. Op de iPhone is dat nog niet mogelijk, maar met een tweak in Cydia lukt het nu wel. Mail Rules is een jailbreak-applicatie waarmee het wel kan. Je kunt per account instellen wat er met je inkomende mailberichten moet gebeuren, waarbij je de keuze hebt uit diverse regels. De regels zijn meteen vanuit de algemene iPhone-instellingen te benaderen. Je kunt filteren op verzender, ontvanger, account, header of onderwerp.

De app is ook geschikt voor de iPad. Acties die je kunt laten uitvoeren, zijn bijvoorbeeld: markeren als gelezen/ongelezen, bericht wissen, bericht kopiëren of verplaatsen naar map. Zo hou je je inbox beter opgeruimd en beter zicht op belangrijke berichten.

Mail Rules is voor $1,99 te vinden in de Cydia Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2011, 9:33
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.