Duitse Vodafone gaat iPhone te lijf met Samsung F700

In de strijd tegen de Duitse iPhone van T-Mobile gooit Vodafone de Samsung F700 in de strijd. Hetzelfde grote scherm, maar met eigen Vodafone MusicDownloads die voor de operator ongetwijfeld lucratiever zijn.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

samsung f700T-Mobile gaat in Duitsland de iPhone op de markt brengen en concurrent Vodafone moet daar iets tegenover stellen. De operator heeft officieel aangekondigd dat ze de Samsung F700 exclusief zullen aanbieden, als tegenhanger van de iPhone. Vanaf begin november is de telefoon verkrijgbaar… natuurlijk ook in Nederland.

Het 139 gram wegende toestel beschikt over een groot display, een toetsenbord dat achter het toestel kan worden weggeschoven, een 3 megapixel camera en de mogelijkheid om muziek af te spelen. Via Vodafone Music Downloads kun je muzieknummers aanschaffen. In tegenstelling tot de huidige iPhone is de F700 al geschikt voor UMTS. In een onlangs opgedoken advertentie van de Duitse iPhone wordt UMTS en HSDPA genoemd, maar iedereen is het er inmiddels wel over eens dat deze advertentie nep is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:33
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.