iPhone unlock-winkel iPhoneSIMfree eindelijk live

iPhoneSIMfree heeft eindelijk de winkeldeuren geopend. De dichtstbijzijnde aanbieder voor ons is 1digitalphone in Duitsland, de andere drie bevinden zich in de VS, Saoedi-Arabië en Australië.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

De website iPhoneSIMfree heeft eindelijk de online winkel opengegooid. De software-unlock is nog steeds alleen beschikbaar voor resellers, maar je kunt eindelijk zien op welke adressen je terecht kunt. Voor ons is 1digitalphone in Duitsland het dichtstbijzijnd. De drie andere resellers bevinden zich in Australië, Saoedi-Arabië en de VS.

Aanbieder Unlocked-iPhone.info vinden we niet eens in het lijstje, waardoor de indruk ontstaat dat de koek in dat geval inderdaad over heel veel schijven verdeeld moet worden. De Duitse aanbieder 1digitalphone, die onder de naam UnlockediPhone de simlock-verwijdering aanbiedt, heeft op de website wel staan dat ze Authorized Dealer zijn, maar prijzen en een winkelmandje waarmee je daadwerkelijk kunt bestellen, zijn nog niet te vinden.

Als je wilt weten hoe de software-unlock in zijn werk gaat, dan kun je bij iPhoneSIMfree een handleiding iPhone software-unlock vinden, of het filmpje van Gizmodo.com bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:07
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.