Dropbox verdubbelt opslagruimte voor Dropbox Pro-accounts

Dropbox verdubbelt de opslag van Dropbox Pro-accounts. De 50 en 100 GB accounts hebben straks 100 en 200 GB opslagruimte. Ook komt er een nieuw accounttype met 500 GB opslag.

dropbox ipad iphoneDropbox heeft vandaag aangekondigd dat Pro-gebruikers een gratis verdubbeling van hun opslagruimte krijgen. De bestaande accounts van 50 en 100 GB krijgen een upgrade naar 100 en 200 GB. Bovendien is er vanaf vandaag ook een account van 500 GB mogelijk. De verdubbeling van de opslagruimte gaat vanzelf; je hoeft er niets voor te doen. Dropbox is voor iOS-gebruikers relevant, omdat veel apps synchronisatiemogelijkheden bieden met de online opslagruimte. Zo zijn er apps waarbij je automatisch gemaakte foto’s kunt doorsturen naar je Dropbox-account, zodat je altijd een back-up hebt.

De officiële Dropbox-app voor de iPhone ondersteunt dit natuurlijk ook. Daarnaast zijn er duizenden apps die Dropbox gebruiken als centrale opslagruimte voor bijvoorbeeld tekstdocumenten en PDF’s. Mensen die gebruik maken van automatische uploads krijgen 500 MB gratis. Hoe meer foto’s en video’s je uploadt, hoe meer gratis opslagruimte je krijgt. Het gratis account kan daarbij groeien naar 3 GB. Heb je nóg meer opslagruimte nodig, dan zijn er de eerder genoemde Pro-accounts of kun je extra opslagruimte verdienen door reclame voor Dropbox te maken. Zodra vrienden door jouw aanbeveling een Dropbox-account aanmaken verdien je tussen de 250 en 500 MB extra opslagruimte.

Komende nacht krijg je als Pro-gebruiker vanzelf de extra opslagruimte erbij.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2012, 18:30
Categorie iOS
Onderwerpen cloud, dropbox, online opslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.