Draadloos je iPhone synchroniseren met de Alereon AL5301

Alereon introduceert een accessoire waarmee je draadloos je iPhone of iPod kunt synchroniseren. De AL5301 werkt via Ultra WideBand.

afgeknipte usbAlereon heeft vandaag een accessoire uitgebracht, waarmee je je iPhone en iPod draadloos kunt synchroniseren met een Windows-pc of Mac. Het gaat om een Ultra WideBand (UWB)-accessoire, die tegelijk dienstdoet als reservebatterij. De Alereon AL5301 zal op de Computex in Taipei worden gedemonstreerd. Straks kan de AL5301 ook nog een draadloze verbinding met je HDTV maken, zodat je foto’s en video’s op afstand kunt bekijken.

De AL5301 is op de dockconnector van geschikte iPhones en iPods aan te sluiten. Er zit een USB-dongle bij, die je op de Mac of PC aansluit zonder dat je extra drivers nodig hebt.
Het synchroniseren vindt plaats met een snelheid van meer dan 130 Mbps voor applicaties, meer dan 175 Mbps voor video en meer dan 200 Mbps voor toekomstige DLNA-gebaseerde applicaties.

Voor alle duidelijkheid: het accessoire van Alereon ziet er natuurlijk niet uit zoals op de foto. Hoe het apparaat er wel uit ziet, zal op de Computex te zien zijn.

Meer info: Alereon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2009, 0:04
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.