DoubleDock: tot tien apps in je dock (jailbreak)

Met de jailbreak-tweak DoubleDock kan je maximaal tien apps in je dock plaatsen. Deze worden dan weergegeven in twee rijen. Hierdoor verdwijnt een rij op je homescreen en daarmee is DoubleDock niet zo praktisch als Infinidock dat even duur is.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

DoubleDock: tot tien apps op je dock (jailbreak)De meeste jailbreak-tweaks zijn bedoeld om beter gebruik te kunnen maken van je iPhone, maar bij DoubleDock is het de vraag wat het nut er van is. Met DoubleDock kan je in plaats van vier vaste apps in je dock dit aantal uitbreiden naar tien apps. Deze iconen worden dan in twee rijen op je scherm geplaatst, waarbij een normale rij iconen op je homescreen verloren gaat. Daarnaast moet je minimaal vijf apps op de eerste rij hebben staan om van de tweede rij gebruik te maken.

Omdat de posities van de appiconen niet helemaal goed worden uitgericht valt DoubleDock esthetisch wat tegen. Daarbij is het de vraag welke tien applicaties je ten alle tijden onder handbereik moet hebben. Vooral omdat je 99 dollarcent moeten betalen voor DoubleDock valt de jailbreak-tweak wat tegen. Een beter alternatief is InfiniDock, waarbij je ook tien iconen krijgt waarbij je door je dock heen kunt scrollen.

DoubleDock is voor 99 dollarcent te downloaden via de repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen dock, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.