Gebruik je iPad als informatiebord met de Lilitab Standard

Met de Lilitab Standard kan je je iPad tijdens exposities en voorstellingen inzetten als informatiebord. Lilitab biedt diverse standaarden aan, maar de gemakkelijk te verplaatsen Lilitab Tablet Kiosk System biedt veel mogelijkheden.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

lilitab_ipadBij exposities en op beurzen is het altijd fijn om wat meer informatie te krijgen over wat er te zien is. Met de Lilitab Standard hoef je niet meer met papieren borden te werken om deze kennis aan te bieden, maar kan je gewoon van je iPad gebruik maken. De standaard maakt het mogelijk om je iPad stevig vast te maken zodat voorbijgangers deze zonder moeite kunnen bedienen. Het is een elegantere oplossing dan het plaatsen van je iPad op een tafeltje. Ook hoef je zo niet bang te zijn dat deze gestolen wordt.

Lilitab StandardLilitab biedt diverse modellen aan. Zo zijn er grote standaarden die gemakkelijk te vervoeren zijn en overal te plaatsen zijn. Ook zijn er muur- en tafelstandaarden te koop. Vooral het Lilitab Tablet Kiosk System dat voor 495 dollar te koop is, biedt een stijlvolle en betaalbare oplossing om je iPad deel uit te laten maken van een voorstelling. Ook is het mogelijk om deze standaarden aan te passen aan je eigen voorkeur.

Apple maakt tegenwoordig ook veel gebruik van de iPad in haar winkels om informatie over haar producten te vertrekken. Hiervoor zijn aparte standaarden ontworpen waar de iPad in geplaatst kan worden. Wellicht dat Lilitab hierdoor geïnspireerd is geraakt om soortgelijke oplossingen voor het grote publiek aan te bieden. Eerder schreven we al over een soortgelijke ‘kiosk’-oplossing voor de iPad van Griffin.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2012, 20:31
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.