Dokkiri: iPhone-case met een lugubere kever

Strapya is een fabrikant die vreemde Japanse cases maakt. Nu hebben ze een case met een lugubere kever, liggend op een stuk boombast.

dokkiriEen tijdje geleden schreven we over de cases van Strapya, waarmee je je iPhone kunt vermommen als smakelijk hapje. Maar dezelfde fabrikant maakt ook lugubere varianten daarop, zoals de Dokkiri. Deze case ziet eruit als een stuk boombast, met daarop een 3D-model van een zwarte kever. Net als de cases met Japanse lekkernijen is het geen praktische bescherming voor je iPhone, want de case is te dik om in je broekzak te steken. De Bokkiri-case wordt met de hand gemaakt en kost 3990 Yen – iets te duur als grap.

kever iphone caseMaar waarom zou iemand een iPhone-case met een gigantische kever willen hebben? Tijdens de zomermaanden schijnt het zoeken en vangen van kevers een populaire hobby te zijn in Japan. De grote Hercules-kevers zoals op de case zijn aangebracht, zijn zo populair dat ze zelfs worden geïmporteerd uit Brazilië.

Een ander onpraktisch punt is dat je de case van de iPhone af moet halen om een foto te kunnen maken. De Dokkiri-case is vanaf eind juli verkrijgbaar.

Meer info: Dokkiri-case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2011, 19:04
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.