Dok-Dok maakt van iPad een documentenscanner

De Dok-Dok is een documentenscanner waar je de iPad voor moet gebruiken. Het accessoire gebruikt de iPad-camera.

Dok-Dok scannerDe Dok-Dok is een documentenscanner die in combinatie met je iPad werkt. Je steekt de iPad in de hiervoor bedoelde gleuf, hangt het document dat je wil scannen aan de uitgeklapte wand en maakt met behulp van de bijbehorende app een foto. Zowel het document als de iPad staan hierdoor stevig, waardoor je een goede foto voor de scan kunt maken. Je kunt de afstand tussen de twee ook veranderen door het bevestigingsstuk van je iPad naar voren en achteren te schuiven.

De Dok-Dok heeft als bijkomend voordeel dat het gehele hulpstuk vrij compact is. Eenmaal klaar met scannen klap je hem dicht, waardoor hij niet veel groter is dan een flink boek. Bovendien kun je de iPad in de Dok-Dok meedragen.

Voor de iPhone zijn er een hoop accessoires die je helpen met het scannen van documenten – zoals de Scanbox. Omdat het merendeel van deze oplossingen vereist dat je de iPhone bovenop legt, is het vrij lastig om hierbij de iPad te gebruiken.

Je kunt de Dok-Dok bestellen door op Kickstarter 95 pond (ongeveer 110 euro) te doneren. Haalt het project binnen twee weken in totaal 7.000 pond binnen, dan wordt het geld van je rekening gehaald en kun je in oktober een pakketje op je deurmat verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2013, 10:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, scanner, skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.