Documenten in mappen opslaan met iPhone WebDocs

Met iPhone WebDocs kun je tekstbestanden in landschapsformaat (liggend) schrijven en in losse mappen op je webdesktop opslaan. Kopiëren en plakken is er echter niet bij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Met iPhone WebDocs kun je documenten typen op de iPhone in landschapsweergave (liggend) en ze daarna opslaan in mappen. Vervolgens kun je de mappen bekijken op je web-desktop. In de Safari-browser klik je op de knop New Document om een nieuw document te maken. Je kunt ook op de New Folder-knop tikken voor het maken van een nieuwe map.

Daarna kun je een titel aan je notitie geven en aangeven in welke folder het document moet worden bewaard. Je kunt online je tekst invoeren en later raadplegen. Wat niet werkt, is het doorsturen van documenten in Word-formaat en omdat Apple de knip-en-plak-functie op de iPhone is vergeten, kun je de tekst ook niet uit je browser kopiëren naar een e-mailbericht. Toch is er nog wel een oplossing: je kunt namelijk altijd nog op de desktop inloggen en van daaruit je teksten kopiëren. Probeer het eens uit: iPhone WebDocs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 17:40
Categorie Apps
Onderwerp google documenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.