Dockr: iPad-laptopcase met externe accu en usb-poorten

De Dockr is een iPad-laptopcase met een externe accu, speakers en drie usb-poorten. Maar zonder een toetsenbord.

Dockr iPad laptopcaseInmiddels zijn er de nodige cases verkrijgbaar waarmee je de iPad verandert in een soort van laptop, door je een toetsenbord te bieden en het geheel dicht te laten klappen. Dockr doet hetzelfde, maar is net iets vollediger dan zijn concurrentie. In deze case vind je ook een oplaadbare batterij die 7 uur extra gebruikstijd biedt en usb-poorten, waardoor je met de accu bijvoorbeeld ook je iPhone kunt opladen. Eén nadeel: je moet wel je eigen toetsenbord in de case steken.

Dockr iPad laptopcase zijkantDe Dockr is namelijk gewoon een iPad-case waar Apple’s eigen Bluetooth-toetsenbord precies inpast. Dit betekent overigens dat je twee batterijverbruikende apparaten hebt: de accu van Apple’s Bluetooth-toetsenbord en die van de externe accu in de Dockr. Vind je Apple’s toetsenbord te duur, dan kun je een alternatief van maker InNuevo erbij bestellen voor 49 dollar.

Je kunt de iPad zowel horizontaal als verticaal neerzetten tijdens het typen, maar je kunt de case enkel dichtklappen als de iPad liggend in de houder is gestoken. Boven het toetsenbord zitten ook luidsprekers, zodat je muziek versterkt wordt.

De Dockr is nog niet verkrijgbaar, maar je kan jezelf wel alvast op de bestellijst zetten. Met een prijskaartje van 109 dollar is de laptopcase relatief duur, als je bedenkt dat je nog een eigen toetsenbord moet kopen. Voor 59 dollar kun je een alternatief kopen, maar dan zonder de oplader, usb-poorten en speakers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2013, 9:58
Categorie Accessoires
Onderwerp laptop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.